• Panda Therapy

Hustá, Kreatívna, Turistická, Zmyselná, Fotografická

Hustá Panda „Kicflip“

Panda holduje extrémnemu športu. Skateboarding  je relatívne moderný šport, ktorý vznikol zo snahy o „surfovanie po chodníku“ v Kalifornii v 50. rokoch. Jeho názov je odvodený od základnej pomôcky, ktorá sa používa pre jazdu a predvádzanie trikov. Panda obľubuje veľmi pohľadný trik – Kicflip, pri ktorom sa skateboard pretočí pod labkami o 360 stupňov v horizontálnej osi. Jedná sa o pomerne náročný trik a vyžaduje usilovný tréning. Pri triku ide Panda pomaly, predná labka sa dáva niekde do troch štvrtín skateboardu, teda niekde medzi predné skrutky a jeho stred. Labka však musí byť na vnútornej strane skateboardu. Zadná labka je na tailu, jej pohybom začína trik tak, že pridupne tail, prednou labkou potom kopne za seba a zadnú labku zdvíha, pričom sa snaží prednú labkou vrátiť na dosku, ako sa jej doska obtočí pod labkami.

Hustá Panda „Kicflip“
Hustá Panda „Kicflip“

Kreatívna Panda „Pravá hemisféra“

Maľovanie je pre Pandu vhodnou cestou pre napájanie sa na jej pravú hemisféru a vybalansovanie negatívnych dôsledkov dnešnej doby. Pri maľovaní pravou hemisférou sa snaží ponoriť do stavu sústredenia, znázorňuje tvary, obrysy a postupne sa zameriava na vzťahy i proporcie. Pri maľovaní sa najprv nechá viesť intuíciou, vnímanie farieb je veľmi subjektívne, až neskôr pristúpi k náuke o farbách a ich psychologickému pôsobeniu. Maľovanie je pre Pandu určitá forma meditácie, preto je prospešné, keď je zrelaxovaná, otvorená novým veciam a nedovolí ľavej hemisfére, aby tento proces veľmi kontrolovala či cenzurovala.

Kreatívna Panda „Pravá hemisféra“
Kreatívna Panda „Pravá hemisféra“

Náš textil je potlačený najmodernejšou technológiou priamej tlače na bavlnený materiál. Vyniká žiarivými a sýtymi farbami. Potlač je nehmatateľná a tým sa stáva nosenie textilu komfortnejšie. Vďaka profesionálnej technike a bohatým skúsenostiam je naša potlač trvácna a nezničiteľná. Používame kvalitné a certifikované atramenty, bezpečné pre dospelých aj deti vrátane batoliat. Prémium tričko, gramáž 190g/m², zloženie 95% poločesaná predpraná bavlna, 5% elastan, okrúhly výstrih, krátky rukáv.

Turistická Panda „Typ číslo dva“

Turistická Panda – typ číslo dva – priťahuje do prírody skôr móda a to, že teraz to je in, populárne a v kurze než samotná príťažlivosť prírody. Vyhľadáva známe miesta, ktoré videla na internete. Pociťuje potrebu urobiť si na mieste čo najviac fotografií a následne ich zdieľať na sociálnych sieťach. Táto turistická Panda – typ číslo dva sa vyskytuje stále početnejšie. Samotná príroda a pamiatky ju tak neudivujú ako to, aký filter použiť, aby bola fotografia čo najlepšia a získala čo najviac lajkov.

Turistická Panda „Typ číslo dva“
Turistická Panda „Typ číslo dva“

Zmyselná Panda „Namasté“

Pandy v Indii, v dávnej minulosti, túžili po nájdení a naplnení zmyslu života. Sledovali isté vnútorné cítenie, ktoré v ich srdci silne znelo a pre tento vysoký cieľ, toto majstrovské zvládnutie života, sa náležite pripravovali, intenzívne cvičili a pracovali na rôznych osobných kvalitách. Panda cvičiť nikdy neprestala. Joga upokojuje Pandu podobne ako čokoláda. Tá správna strava spolu s lekciami jogy robí s telom Pandy zázraky. Zlepšuje ohybnosť, buduje svalovú hmotu, zlepšuje držanie tela, zabraňuje poškodeniu chrupaviek a kĺbov, chráni chrbticu, zlepšuje prietok krvi, posilňuje imunitu, znižuje krvný tlak, reguluje nadobličkové žľazy, robí ju šťastnejšou, znižuje hladinu cukru v krvi, pomáha sústrediť sa, relaxuje telo, zlepšuje rovnováhu, uvoľňuje napätie v končatinách, zväčšuje kapacitu pľúc, zabraňuje syndrómu dráždivého čreva, utlmuje bolesť, dodáva vnútornú silu a pomáha zlepšiť stravovacie návyky.

Zmyselná Panda „Namasté“
Zmyselná Panda „Namasté“

Ponúkame aj obojstrannú tlač obliečky, vďaka čomu bude potlač viditeľná aj zo zadnej strany vankúša. Bavlna na povrchu vankúša je na dotyk jemná a príjemná. Vnútorná výplň z dutých vlákien výborne drží svoj tvar a dobre podopiera hlavu i krčnú chrbticu. Výplň je „o číslo“ väčšia voči obliečke, čo zaručuje dokonalý dizajn, plnosť a celkovú funkčnosť vankúša. Ponúkame možnosť zakúpiť si obliečku spolu s výplňou alebo bez výplne, stačí si len vybrať. Zloženie 100% bavlna, rozmer obliečky 40×40 cm, výplň – duté vlákno so 100% polyesterovým povrchovým materiálom, vhodné pre alergikov a astmatikov – rozmer výplne 50×50 cm, výplň sa vkladá cez preloženú spodnú časť zadnej strany obliečky.

Fotografická „Okom Pandy“

Panda, ktorá vie čo chce, má nejaké záľuby a miluje to, čím sa zaoberá, pôsobí na svoje okolie oveľa príjemnejšie než panda, ktorá svoj voľný čas trávi iba doma a nesnaží sa rozširovať svoje obzory. Panda má fotografovanie. Krása vo fotografovaní spočíva v tom, že pri ňom Panda zachytáva krásy prírody, všedných dní, dobre sa zabaví, dokonca sa pri tom aj neustále učí nové veci. Ďalšou skvelou výhodou je to, že popri tom má možnosť stretnúť nové zaujímavé pandy, ktoré rovnako ako ona tiež milujú robiť fotky. Popri tejto záľube si dokonca môže zlepšiť svoje zdravie a celkovú kondíciu, nakoľko fotografovanie obnáša aj pobyt v lese, na horách a inde v prírode, ak chce zachytávať a tvoriť fotografie práve na takýchto miestach. Panda ide do toho!

Fotografická „Okom Pandy“
Fotografická „Okom Pandy“

Tlač všetkých kolekcií Panda Therapy zastrešuje spoločnost Proliga s.r.o. Rodinný podnik s potlačou nie len športového oblečenia, zaoberajúci sa personalizáciou textilu a reklamných predmetov pre všetky odvetvia. Proliga sa špecializuje na potlač tímového oblečenia. Dodáva značkový textil a reklamné predmety pre športové kluby, školy, firmy, podujatia a organizácie. Problémom nie je ani realizácia objednávok od jedného kusa. Vždy radi pomôžu s jedinečným a originálnym darčekom pre vašich najdrahších. www.proliga.eu

Kolekcie Panda Therapy vznikajú postupne, bez nátlaku, v pokoji a kľude. Na svet prišlo ešte veľa dobrých a zaujímavých nápadov, ktoré budú postupne realizované a prezentované. Ak vás tieto produkty zaujali, možno pobavili alebo nebodaj poučili, máte srdečné pozvanie na návštevu e-shopu, kde si môžete prezrieť celú ponuku Panda Therapy. www.sashe.sk/PANDA.THERAPY

Mgr. art. Zuzana Škriečková

IČO: 43456774, ŽRSR Oú TN: 350-23802

TELEFÓN

+421 948 506 932