• Panda Therapy

Radostná, Šikovná, Hravá, Šťastná, Veľkorysá

Radostná Panda „Donut“

Emócie smútku a radosti sú prirodzenou súčasťou bežného života. Hoci schopnosť smiať sa máme vrodenú, s pribúdajúcimi rokmi sa smejeme čoraz menej. Kým deti sa za deň rozosmejú asi štyristokrát, dospelých niečo rozveselí ledva dvadsaťkrát a aj to musia mať veselú povahu. Čo robiť, aby sme sa dokázali viac smiať a pociťovali sme radosť? Na začiatok úplne postačí ak budete vďační za to čo máte, radujte sa z toho čo dobré sa okolo vás deje. Keď si uvedomíte, že vám nič nechýba, bude vám patriť svet. No pre istotu stavte na istotu. Vychutnajte si sladký, šťavnatý, nadýchaný a denne čerstvý donut. Lebo nie všetko sladké musí byť nutne nezdravé.

Radostná Panda „Donut“
Radostná Panda „Donut“

Šikovná Panda „Bambusová kráľovná“

Kvalitné prežúvanie jedla je dôležitý krok správneho trávenia. Trávenie sa nezačína v žalúdku, ako si to mnohí myslíme, ale už v našich ústach, akonáhle jedlo položíme na jazyk. Správne prežúvanie je podceňované, no vďaka nemu si môžeme udržať aj zdravú váhu. Zamyslime sa nad týmito dôvodmi, prečo jedlo dôkladne prežúvať: zvyšujeme vstrebávanie vitamínov, minerálov a ďalších živín, pomáhame udržiavať normálnu váhu, umožňujeme slinám rozložiť jedlo, spotrebujeme na trávenie menej energie, pomáhame zubom alebo znižujeme nadváhu. Jedlo si nikdy nevychutnáme, keď ho v rýchlosti prehltneme. Jedlo si máme užiť, máme mať z neho radosť. Rovnako ako panda, ktorá s láskou dokáže žuť okolo 13,5 kg bambusu denne. Jej sánka a črenové zuby sa prispôsobili natoľko, že pri jedení bambusu môže čeľusťou efektívne pohybovať do strán a tým tuhý bambus rozžuť. Prežúva 10 až 16 hodín, pričom sa vyprázdňuje v priemere 40-krát denne. A vedeli ste, že keď si značkuje okolie, zvykne urobiť stojku a močiť čo najviac do výšky?

Náš textil je potlačený najmodernejšou technológiou priamej tlače na bavlnený materiál. Vyniká žiarivými a sýtymi farbami. Potlač je nehmatateľná a tým sa stáva nosenie textilu komfortnejšie. Vďaka profesionálnej technike a bohatým skúsenostiam je naša potlač trvácna a nezničiteľná. Používame kvalitné a certifikované atramenty, bezpečné pre dospelých aj deti vrátane batoliat. Prémium tričko, gramáž 190g/m², zloženie 95% poločesaná predpraná bavlna, 5% elastan, okrúhly výstrih, krátky rukáv.

Šikovná Panda „Bambusová kráľovná“
Šikovná Panda „Bambusová kráľovná“

Hravá Panda „Zamilovaná“

„Neseď stále za tým počítačom! Nevieš, ako ti tie hry škodia?“ je veta, ktorú sme počuli už všetci. Hrám sa pripisujú negatívne účinky, ktoré sú z väčšiny len vymyslené alebo pomýlené v dôsledku chybných či dokonca žiadnych informácií. Čo ak je všetko úplne inak? Panda hrá rada. Hrá lebo si myslí, že hry môžu spomaliť následky starnutia, môžu zlepšiť zrak – príkladmi sú lepšie rozpoznávanie odtieňov sivej či sledovanie pohybu väčšieho množstva objektov.  Panda hrá rada aj akčné hry, pomáhajú jej rozhodovať sa. Hry jej zlepšujú schopnosti učenia sa a pamäť, liečia depresiu, zlepšujú schopnosti sústredenia sa a pozornosti, pomáhajú v boji so zlozvykmi – omnoho horšími ako hry, pomáhajú jej so súhrou zraku a motoriky, učia cudziu reč, hry ju motivujú byť lepšou verziou seba samej a vidieť to, čo je naozaj dôležité. Okrem toho, že videohry rozvíjajú vnútornú motiváciu pandy, učia ju, že sa nesmie nikdy prestať zlepšovať. Panda už dlhšie cíti platonickú lásku, miluje inštalatéra Super Maria.

Hravá Panda „Zamilovaná“
Hravá Panda „Zamilovaná“

Šťastná Panda „Sen o dúhe“

Prosím tichšie…Panda sníva sen o dúhe. Múdry snár hovorí: „Sen o dúhe symbolizuje nádej, úspech, šťastie, radosť, peniaze, prestíž alebo slávu. Je to dobré znamenie, ktoré naznačuje šťastie milovanej Pandy. Tento sen symbolizuje most medzi pozemským ja a vyšším, duchovným ja. Môže to tiež znamenať, že problémy Pandy sa už takmer skončili a že nasleduje niečo dobré. Sen o dúhe na jasnej oblohe značí splnené želanie.“


Šťastná Panda „Sen o dúhe“
Šťastná Panda „Sen o dúhe“

Veľkorysá Panda „Dollar Baby“

Panda má radosť z rozdávania peňazí, jej veľkorysosť má nádherné výhody. Veľkorysá panda je šťastnejšia, zdravšia, vďačnejšia, spokojnejšia a prežíva hlbšie vzťahy s ostatnými. Je dôležité zamyslieť sa nad touto témou. Jedna z vecí, ktoré výrazne redukujú stres, je podarovať časť peňazí ďalej. Veľkorysosť je dosiahnuteľným cieľom, bez ohľadu na aktuálnu finančnú situáciu. Veľmi podobný vzťah bol preukázaný medzi prežívaným šťastím, zdravím a dobrovoľníctvom.

Veľkorysá Panda „Dollar Baby“
Veľkorysá Panda „Dollar Baby“

Ponúkame aj obojstrannú tlač obliečky, vďaka čomu bude potlač viditeľná aj zo zadnej strany vankúša. Bavlna na povrchu vankúša je na dotyk jemná a príjemná. Vnútorná výplň z dutých vlákien výborne drží svoj tvar a dobre podopiera hlavu i krčnú chrbticu. Výplň je „o číslo“ väčšia voči obliečke, čo zaručuje dokonalý dizajn, plnosť a celkovú funkčnosť vankúša. Ponúkame možnosť zakúpiť si obliečku spolu s výplňou alebo bez výplne, stačí si len vybrať. Zloženie 100% bavlna, rozmer obliečky 40×40 cm, výplň – duté vlákno so 100% polyesterovým povrchovým materiálom, vhodné pre alergikov a astmatikov – rozmer výplne 50×50 cm, výplň sa vkladá cez preloženú spodnú časť zadnej strany obliečky.

Tlač všetkých kolekcií Panda Therapy zastrešuje spoločnost Proliga s.r.o. Rodinný podnik s potlačou nie len športového oblečenia, zaoberajúci sa personalizáciou textilu a reklamných predmetov pre všetky odvetvia. Proliga sa špecializuje na potlač tímového oblečenia. Dodáva značkový textil a reklamné predmety pre športové kluby, školy, firmy, podujatia a organizácie. Problémom nie je ani realizácia objednávok od jedného kusa. Vždy radi pomôžu s jedinečným a originálnym darčekom pre vašich najdrahších. www.proliga.eu

Kolekcie Panda Therapy vznikajú postupne, bez nátlaku, v pokoji a kľude. Na svet prišlo ešte veľa dobrých a zaujímavých nápadov, ktoré budú postupne realizované a prezentované. Ak vás tieto produkty zaujali, možno pobavili alebo nebodaj poučili, máte srdečné pozvanie na návštevu e-shopu, kde si môžete prezrieť celú ponuku Panda Therapy. www.sashe.sk/PANDA.THERAPY

Mgr. art. Zuzana Škriečková

IČO: 43456774, ŽRSR Oú TN: 350-23802

TELEFÓN

+421 948 506 932