• Interiérový dizajn

VIDÍŠ, ČO NEVIDÍŠ?

Cooking Surface Prime - varenie budúcnosti

Jedným z najnovších pokrokov je vývoj neviditeľnej technológie varenia. Mení spôsob, akým profesionálni kuchári, ale aj domáci gurmáni pripravujú delikátne jedlá. Prináša nový minimalistický dizajn kuchynských liniek a varných dosiek aj do rezidenčného prostredia. Pokročilá technológia varenia, ktorá kombinuje prvky integrovaného indukčného a infračerveného ohrevu. Je to v podstate inteligentný sporák, ktorý ponúka kuchárom presnosť, efektivitu a kontrolu nad teplotou pri varení. Je to indukcia budúcnosti a dokonalá symbióza medzi technológiou a prírodným materiálom.

Cooking Surface Prime_ POLYSTON
Cooking Surface Prime_ POLYSTON

To, čo na prvý pohľad vyzerá ako jednoduchá pracovná doska, ukrýva integrovaný indukčný varný systém, ktorý dokáže spojiť inovatívny dizajn s vysokou všestrannosťou. Tento produkt predstavuje indukciu budúcnosti a dokonalú symbiózu medzi technológiou a prírodným materiálom. Proces indukcie nastáva, keď magnetické pole prichádza do kontaktu s varnou plochou, na ktorej sú umiestnené špeciálne kovové hrnce. Systém je vybavený špeciálnymi senzormi a regulátormi, ktoré monitorujú teplotu na povrchu varného bodu a automaticky ju upravujú podľa potreby. Táto technológia umožňuje kuchárom prispôsobiť teplotu jednotlivých zón na varnej ploche podľa konkrétnych požiadaviek. Okrem toho je možné rýchlo meniť teplotu, čo umožňuje presnú kontrolu a reakciu na zmeny počas varenia.

Kuchynská doska pre milovníkov varenia, pre inovatívnych aj konzervatívnych. Technológia, ktorá podnecuje kreativitu a umožňuje maximálne využívanie priestoru.

Cooking Surface Prime_ POLYSTONCooking Surface Prime_ POLYSTON

Skrytý indukčný systém sa kombinuje s veľkými 20 mm hrubými spekanými doskami, ktoré vyrábajú a distribuujú spoločnosti ABKSTONE, MATERIA a GARDENIA SLABS. Dosky so zárukou 25 rokov sú ideálne na domáce aj profesionálne použitie. Sú odolné voči škvrnám, poškriabaniu a ostrým nožom, čo umožňuje krájať a pripravovať potraviny priamo na povrchu. Materiály, ktoré sú úplne vodotesné a bez pórovitosti, sú vysoko hygienické a odolné. Neboja sa vysokých ani nízkych teplôt, ani pôsobenia atmosférických vplyvov.

Charakteristickými znakmi sú odolnosť voči kyselinám, ohňu, vode a škvrnám,  ekologický, recyklovateľný a hygienický materiál, jednoduché čistenie, chemická odolnosť.

Cooking Surface Prime_ POLYSTONCooking Surface Prime_ POLYSTON

Skrytá indukčná varná doska sa ovláda pomocou dotykového ovládania/displejom LCD, ktorý je pripojený káblom s dĺžkou 1 meter. Tento kábel je povinný na účely certifikácie CE, pretože chráni používateľa pred možnými rizikami spojenými s diaľkovým ovládaním tohto typu výrobku (požiar alebo iné riziká, ako je prehriatie a rozbitie dosky). Na ovládanie a správu systému si môžete bezplatne stiahnuť aplikáciu do všetkých zariadení.

Cooking Surface Prime_ POLYSTONCooking Surface Prime_ POLYSTON

ESTETICKY PRÍŤAŽLIVÝ DIZAJN - indukčný systém je úplne integrovaný pod kuchynskou doskou bez potreby rezania vysoko výkonných spekaných dosiek.
BEZPEČNOSŤ - nemôžete sa popáliť, zahrievajú sa len železné recipienty, bez nich systém nefunguje a nespotrebúva energiu.
ÚSPORA PEŇAZÍ - indukčný systém je vďaka svojej veľmi vysokej tepelnej účinnosti (viac ako dvojnásobnej v porovnaní s tradičným plynovým systémom) najlacnejším systémom varenia.
MODERNÁ TECHNOLÓGIA - 6 úrovní výkonu, bezpečnostný systém, časovač, regulácia teploty - káblové diaľkové ovládanie/aplikácia.
JEDNODUCHÉ POUŽÍVANIE - používanie systému je jednoduché a intuitívne.
HYGIENA A ČISTENIE - vďaka kompaktnému povrchu bez pórovitosti je kuchynská doska vysoko hygienická a ľahko sa čistí.
MULTIFUNKČNOSŤ - keď sa kuchynská doska nepoužíva na varenie, môže sa používať na iné účely.

Cooking Surface Prime_ POLYSTON
Cooking Surface Prime_ POLYSTON

Aby ste mohli na svojej novej neviditeľnej varnej doske okamžite lokalizovať tri varné zóny rôznych veľkostí, dosky prechádzajú ďalším procesom povrchovej úpravy. Táto nízkotlaková, približne 5 barov, mikropieskovacia úprava, vytvára na povrchu varnej dosky dizajn bez toho, aby ovplyvnila odolnosť alebo nenasiakavosť spekaných dosiek. Varná plocha ponúka na výber 6 rôznych grafických vzorov vhodných pre akýkoľvek typ kuchyne. Varná doska je naprogramovaná na automatické vypnutie, ak sa hrniec so železným dnom nedotýka jej povrchu. Ak teda nie je riad správne umiestnený, varná doska vás upozorní aby ste mohli chybu napraviť a vyhnúť sa plytvaniu energiou. Ak počas používania odstránite hrniec z varných kruhov, varná doska zapípa a vypne sa.

Cooking Surface Prime_ POLYSTON
Cooking Surface Prime_ POLYSTON

S cieľom maximalizovať účinnosť indukčného varného systému, bola vyvinutá špeciálna súprava riadov, ktorá umožňuje lepšiu kontrolu teploty hrncov a panvíc. Dištančné podložky na ich dne umožňujú lepšiu kontrolu teploty a zaručujú optimálnu interakciu medzi kovovým povrchom a kuchynskou doskou. S oficiálnou súpravou riadu nie je potrebné žiadne príslušenstvo. V prípade, že nepoužívate originálny riad, výrobca odporúča použiť niektoré dištančné podložky, ktoré sú potrebné na to, aby sa zabránilo riziku prehriatia a poškodenia vysokovýkonnej spekanej dosky, čo umožňuje jej dlhodobé používanie v každom prípade

Cooking Surface Prime_ POLYSTON
Cooking Surface Prime_ POLYSTON

Skrytý indukčný systém zlepšuje estetiku kuchynskej dosky, ktorú možno bez problémov integrovať so všetkými ostatnými povrchmi. Vďaka širokej škále keramických platní si môžete vytvoriť atmosféru, ktorá plne odráža váš štýl. Od nadčasovej krásy mramoru, sa môžete rozhodnúť pre moderný kameň a drevo, až po jednofarebné alebo cementom či kovom inšpirované povrchy.

Cooking Surface Prime_ POLYSTONCooking Surface Prime_ POLYSTON

Ventilačný systém varnej dosky je umiestnený v prednej časti spotrebiča. Medzi indukčnou jednotkou a ostatnými komponentmi inštalovanými pod pracovnou doskou, ako je rúra alebo zásuvka, musí zostať minimálne 6 cm voľného priestoru. Varná doska je umiestnená 5,5 cm pod sklokeramickou doskou a je namontovaná pomocou hliníkových bočných líšt. Nesprávna inštalácia môže spôsobiť prehriatie elektrických obvodov, čo má za následok okamžité zníženie výkonu. Hneď ako sa teplota vráti na normálnu úroveň, systém automaticky obnoví svoju činnosť. Aby sa tak nestalo, odporúča sa skontrolovať, či je spotrebič správne nainštalovaný, najmä predný ventilačný systém.

Cooking Surface Prime_ POLYSTON
Cooking Surface Prime_ POLYSTON

Polyston s.r.o., ako inovátor v produktoch pre kuchyne, prináša unikátny spôsob, ako variť priamo na keramickej alebo Kerglass kuchynskej doske. Ponúka estetické varenie, technológiu, ktorá umožňuje zvýšiť kreativitu s využitím celého dostupného pracovného priestoru, nový neviditeľný indukčný systém varenia ktorý revolučne zmení váš domov. Objavte verziu skrytej indukčnej varnej dosky. Zažite kuchyňu zajtrajška už teraz s www.polyston.sk.

Prelomové novinky vo svete kuchýň, prináša slovenská spoločnosť Polyston s.r.o., ktorá pôsobí na stredoeurópskom trhu už od roku 1999. Je to výrobná firma, ktorá sa špecializuje na výrobu atypických prvkov do bytových aj verejných interiérov. Každá zákazka sa rieši individuálne od počiatočných návrhov, vizualizácií, technického riešenia až po samotnú realizáciu a inštaláciu na mieste. Hlavným produktom, ktorý Polyston s.r.o. vyrába sú pracovné dosky z veľkoformátových materiálov. Spracovávané materiály sú k dispozícii priamo od prvovýrobcov - exkluzívnych obchodných partnerov. Okrem toho firma vyvinula a vyrába vlastný materiál - minerálny kameň Polyston Solid SurfaceTM a kalené sklo s potlačou Kerglass. Do ponuky spracovávaných materiálov patrí masívne drevo, technický kameň, prírodná žula a veľkoformátová keramika. Polyston s.r.o. je výhradným spracovateľom a importérom španielskej keramiky Neolith a Sapien Stone v Slovenskej a Českej republike. www.polyston.sk

Mgr.art. Zuzana Škriečková, 14. jún 2024

Mgr. art. Zuzana Škriečková

IČO: 43456774, ŽRSR Oú TN: 350-23802

TELEFÓN

+421 948 506 932

SOCIÁLNE SIETE

FACEBOOK

INSTAGRAM